Allmänt

Chosen4u.se tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distansavtalslagen. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail. Beställning är bindande från Chosen4u sida först efter att orderbekräftelse erhållits av kund. Alla beställningar anses bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart.

Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms 25 %.

Leverans

Vi erbjuder gratis leverans till våra kunder. Våra varor levereras av postnord från vårt eget lager i Stockholm. Du ser alltid den totala fraktkostnaden i kassan när du lägger din order. Normal leveranstid är 1 arbetsdag. Om avvikelser förekommer kontaktar vi  kunden.

Betalning

Vi erbjuder i dagsläget våra kunder betalning med PayPal-konto och Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

Dessutom erbjuder vi betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 37.50 SEK. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Öppet Köp /Ångerrätt

Chosen4u.se tillämpar 30 dagars öppetköp till våra kunder. Det innebär att du som kund har rätt till 30 dagars returrätt, utan speciell anledning. Ångerätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Varan skall returneras i oförändart skick och i originalemaballaget. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Chosen4u förbehåller sig rätten att debitera kund om något skulle saknas, exempelvis bruksanvisning. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Kontakta oss gärna vid tveksamheter på support@chosen4u.se

Reklamation

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se

1. E-posta till support@chosen4u.se så snart du upptäcker felet.

2. Efter att felet är klarlagt skickar du tillbaka den felaktiga varan tillsammans med anbalage och brukansvisning till oss på angiven adress från vår kundtjänst. Vi betalar då returfrakten.

4. När vi fått varan och godkänt reklamationen återbetalar vi dig vad du lagt ut för varan.

Garanti

Vi lämnar, om inget annat anges 1 års garanti mot material- och fabrikationsfel på våra produkter. Vissa produkter kan ha kortare garanti tider (anges då vid respektive produkt). För att garantin skall gälla skall produkterna hanterats på det sätt som föreskrivs och kan anses som normalt för produkten. Om du får problem med en produkt kontakta oss. Normalt står kunden för fraktkostnad till serviceverkstad. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Spara därför alltid kvittot under garantitiden!

Sekretesspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kund och skicka order till rätt adress. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.